Melba Toast Broodsoorten

Melba Toast Broodsoorten

Aan de hand van het eeuwenoude originele Melba Toast-recept bakt Van der Meulen 4 luxe toastsoorten van heerlijk vers brood. Deze luchtige, krokante toastjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten:

•  7granenbrood
•  volkorenbrood
•  pompoenbrood
•  sesambrood

Melba Toast Broodsoorten zijn vol van smaak: lekker genoeg om zo te eten, te dippen in olijfolie met een beetje zeezout of om feestelijk te beleggen!

Zet Melba Toast op je boodschappenlijstje bij Appie!

 

Melba Toast Volkorenbrood

Melba Toast volkorenbrood

Heerlijk karakteristiek volkorenbrood met een zacht zure desemsmaak. Typische donkere volkoren kruim met een mooie kleurschakering door de afwerking van havervlokken.

Ingrediënten:
volkoren tarwemeel, havervlokken, plantaardige oliën en vetten, gist, sesamzaad, zuurdesem, zout, moutmeel, natuurlijk aroma, emulgatoren: sojalecithine.

 

 

Melba Toast Sesambrood

Melba Toast sesambrood

Brood met de mooie kleurschakering van de ongepelde sesam en een lichte open kruim. De goudkleurige spikkels van sesam vormen de decoratie op de korst.

Ingrediënten:
tarwebloem, sesamzaad, plantaardige oliën en vetten, gist, lijnzaad, zuurdesem, zout, moutmeel, natuurlijk aroma, emulgatoren: sojalecithine.

 

Melba Toast Pompoenbrood

Melba Toast pompoenbrood

Een brood met een bijzondere kleur en smaak, gebakken van eerste klas bloem en heerlijke pompoenpitten. Ook de korst is gedecoreerd met deze gezonde pitten.

Ingrediënten:
tarwebloem, pompoenpitten, plantaardige oliën en vetten, rogge, gist, zuurdesem, lupine, zout, haver, specerijen, lijnzaad, moutmeel, sesamzaad, natuurlijk aroma, emulgatoren: sojalecithine, verdikkingsmiddel, voedingszuur.

 

Melba Toast 7granenbrood

Melba Toast 7 granenbrood

Schitterend volumineus gebakken brood. De decoratie van de diverse zaden verraden de ingrediënten van dit gezonde en voedzame 7granenbrood.

Ingrediënten:
tarwebloem, plantaardige oliën en vetten, havervlokken, lijnzaad, gist, moutmeel, sesamzaad, zuurdesem, gerst, soja, gebroken tarwe, boekweit, maïs, zout, rijst, natuurlijk aroma, emulgatoren: sojalecithine.


De ingrediënten die wij vermelden op deze website zijn een indicatie; er kunnen geen rechten of claims aan worden ontleend. Op al onze verpakkingen vindt u de, door onze kwaliteitsafdeling verstrekte, ingrediënten en allergeneninformatie.

*) biologisch ingrediënt

Bekijk onze recepten!